Luottamus

Ihmiset Pasin tukena:

Luotola Mikael

Mikael Luotola, Seinäjoki

Resurssipäällikkö, kaupunginhallituksen jäsen, ystävä

"MIKSI PASI???

Ensinnäkin: Pasi omaa poikkeuksellisen lahjakkaat esiintymistaidot,

Toiseksi: Pasi osaa jalon taidon, rakentaa VILPITÖNTÄ yhteistyötä yli rajojen,

Kolmanneksi: Pasi perehtyy asioihin AINA sillä tarkkuudella, ettei häntä päästä yllättämään ”housut kintuissa”,

Neljänneksi: Pasi, IHAN OIKEASTI, on juuri niin luotettava, kuin millaisen kuvan itsestään antaa,

Ja lopuksi: Hän vaan on aivan älyttömän HYVÄ TYYPPI ja YSTÄVÄ, jolla on jalat tukevasti maassa, eikä ”laukalle lähdöstä” kuulkaa ole pelkoa.

Jos vieläkin epäilyttää: Käyppä vaikka aluksi lukemassa muutama Pasin Kolumni, niin pääset hyvin matkaan. :)"

Lehtimäki Suvi

Suvi Lehtimäki, Seinäjoki

Lapsityöntekijä, lapsikuoron johtaja

"Pasi on helposti lähestyttävä ja oikeudenmukainen, jalat maassa oleva ihminen. Erityisesti arvostan hänen kykyään ja rohkeuttaan pitää lasten, vähäosaisten ja muiden hiljaisempien puolta. Rehtorina hän on opettajavaimonsa Riikan kanssa erityisellä näköalapaikalla näkemässä mitä tämän päivän lapsille ja lapsiperheille kuuluu. Pasin pitkä kokemus koulumaailmassa sekä yhteistyö lasten ja lapsiperheiden kanssa on antanut tärkeää kokemusta, jolla työskennellä paremmanvoivan tulevaisuuden Suomen puolesta. Hänellä on esimerkillinen ja erityinen taito kannustaa ihmisiä. Hän löytää asioista ja ihmisistä hyviä puolia, ja sanoo ne ääneen. Pasilla on hyvä sydän."

Peltonen Jouko

Jouko Peltonen, Nurmo

Kaupunginvaltuutettu

"Voiko pitkä mies olla kansanedustaja? 

Minusta voi, koska Pasi tunnistetaan helposti ja minusta erinomaisen kansanedustajan täytyy työssään nähdä monella tapaa pitkälle.

Ensimmäisen läpimenoyrityksen vaalipäällikkönä tiedän ehdokkaan kyvyt raskaassa vaalikamppailussa. Kevään vaalissa Pasin henkilökohtainen vaalitulos tulee olemaan Keskustan kokonaistuloksen kannalta keskeinen.

Poliittisen uran jatko edellyttää Pasilta syvällistä paneutumista kansalaisten sisäiseen turvallisuuteen ja hyvinvointivaltioon sekä ulkopolitiikkaan. Uskon, että Pasi valitsee huolella ne politiikan osa-alueet, joissa hän aikoo kehittyä merkittäväksi kansanedustajaksi.

Lopuksi. Arvostan suuresti Pasin lapualaisia juuria ja kollegana hänen rehtorin työssään osoittamaa ammattitaitoa."

Ristimäki Asko

Asko Ristimäki, Seinäjoki

"Fakta on faktaa, mutta Sahalammen avantokin sen taas kerran kylmän viileästi kertoi ja vahvisti, että Pasi on osaava, monipuolinen, päättäväinen, avoin, puhuva & kuunteleva ja inhimillinen. Mitä muuta hyvältä päätöksentekijältä ja asioidemme hoitajalta pitäisi vaatia? Ei mielestäni mitään. Siksi valintani on helpointa ikinä, Pasi Kivisaari. Anna sinäkin äänesi Pasille. Hän ei ole pelkästään hyvä, hän on paras!"

Kangas Marjo

Marjo Kangas, Lapua

"Pasi on helposti lähestyttävä ihminen, jolla on aina aikaa kuunnella muita. Hän osaa ottaa muiden mielipiteet huomioon. Pasi on myös hyvin määrätietoinen ja jämpti pohjalainen mies.

Pysy juuri tuollaisena kuin olet. Mene omana itsenäsi eteenpäin."

Nuottivaara Esa

Esa Nuottivaara, Seinäjoki/Ylistaro

Talousneuvos

"Kokeneena opetuksen ammattilaisena Pasi on saanut laajasti näkökulmaa kaupunginhallituksen puheenjohtajana myös muista yhteiskunnan eri osa-alueista. Toiminnan keskiössä ja päätöksenteossa on aina ihminen."

Korpela Jouni

Jouni Korpela, Seinäjoki

"Maakunta tarvitsee vahvaa edunvalvojaa. Pasilla on kaikki edellytykset ja tahto nousta eturivin vaikuttajaksi Suomen eduskunnassa. Siksi tuen Pasia."

Tiitu Liisa

Liisa Tiitu, Lapua

"Tuen Pasia, koska näen hänet koko maakunnan ehdokkaana. Hänellä on näkemystä ja tahtoa kehittää Etelä-Pohjanmaata kokonaisuutena. Koen hänet ihmisenä ja poliitikkona luotettavaksi ja kyvykkääksi hoitamaan yhteisiä asioitamme. Toivon, että Pasi muistaa kuunnella herkällä korvalla koko maakunnan tuntoja ja pitää yhteyksiä maakunnan ihmisiin."

Rantala Tero

Tero Rantala, Lapua

"Pasi on suoraselkäinen ja rohkea pohjalainen, joka on koulutuksen, liikunnan ja kulttuurin ammattilainen.

Pasi tuo terveitä arvoja ja maalaisjärkeä päätöksentekoon, sillä eduskunta kaipaa uusia tekijöitä, jotka eivät jää joojoo -miehiksi.

Pidä itsesi sellaisena kuin olet myös Arkadianmäellä!"

Hella Pekka

Pekka Hella, Lapua

Kunnallisneuvos

"Pasi osaa kuunnella ihmistä ja pyrkii viemään asioita eteenpäin rehellisesti parhaan kykynsä mukaan. Hänen arvoihinsa on kenen tahansa helppo samaistua.

Pasi ajattelee asioita ratkaisuhakuisesti ja pystyy tekemään yhteistyötä yli kuntarajojen. Juuret vahvasti Lapualla olevana, hän on hyvä ehdokas myös lapualaisille. Minun valintani on Pasi!

Ole Pasi oma itsesi ja jatka samalla yhteistyöhakuisella linjallasi. Pyri tekemään päätöksiä ihmisiä kuuntelemalla sekä harkintaan ja tietoon perustuen."

Myllykangas Virpi

Virpi Myllykangas, Lapua

"Pasi edustaa minulle rehellistä ihmistä, joka uskaltaa, kykenee, tietää ja haluaa aidosti parantaa olemassa olevaa. Luotan Pasin päätöksentekokykyyn, vahvuuteen ajaa tärkeäksi kokemiaan asioita ja samalla toisia kunnioittavaan asenteeseen.

"Ihmiset voidaan jakaa kahteen ryhmään: niihin, jotka kulkevat edellä ja saavat jotain aikaan, ja niihin, jotka kulkevat jäljessä ja arvostelevat.”

Muista siis kulkea edellä; kuunnella sydämellä, nähdä avarasti ja toimia viisaasti."

Smolander Seppo

Seppo Smolander, Lapua

"Likilapualainen Pasi tunnetaan oppivana, sivistyneenä ja luovana persoonana, jolla on perhe- ja perusarvot kohdallaan. Seinäjoen luottamustoimet ovat sopivasti syventäneet näkemyksiä, laajentaneet verkostoja ja hioneet yhteistyötaitoja.

Keskusteluun noussut vanhustenhoito on tärkeä tehtävä, mutta vain kasvava panostus koulutukseen mahdollistaa pärjäämisen jatkossa. Seinäjoen kehittyminen yliopistokaupunkina säteilee myönteisesti maakuntaan.

Lisäpanoksia kaivataan liikuntaan kansanterveyden kohentamiseksi."

Kallio Karri

Karri Kallio, Seinäjoki

Projektipäällikkö

"Minusta poliitikon tärkein tehtävä on palvella ihmistä ja olla parantamassa heidän elämän edellytyksiä missä ikinä he haluavatkaan asua. Minä olen oppinut tuntemaan Pasin sellaisena harvinaisena tyyppinä, joka rehellisesti haluaa palvella ja pyyteettömästi olla kehittämässä Etelä-Pohjalaisten ihmisten elämää. Tämän takia tuen koko sydämellä Pasi Kivisaarta eduskuntaan."

Västi Ritva

Ritva Västi, Ylistaro

"Rohkea, välittää kanssakulkijoista, aina oma itsensä. Ei sulje silmiä vaikeiltakaan asioilta. Vie asiat loppuun saakka. Menee eteenpäin, katsoo tulevaisuuteen."

fbthdr

Ville Rantala, Lapua

"Kivisaaren Pasi on mies, joka antaa tarpeen vaatiessa kaikki itsestään. Pasi on sinnikäs ja uskaltaa oikeasti olla rohkea. Maalaisjärki ja Pasi kulkevat käsi kädessä. Pasin sinnikkyyden olen saanut todistaa usein vierestä.

Pasi on myös koulutuksen ja kasvatuksen vahva asiantuntija. Uskon ja tiedän, että jos Pasi tule valituksi eduskuntaan, hän ei jää siellä sanattomaksi. Pasi pystyy ajamaan asioita koko Suomen ja myös Etelä-Pohjanmaan puolesta.

Terkkuja vaan! Pysy omana ittenäs!"

Ikola Janne

Janne Ikola, Lapua

"Pasilla on vankka kokemus kunnallispolitiikasta, koulumaailmasta ja urheilun eri saroilta. Pasi on jämerä yhteiskunnallinen vaikuttaja, alueensa edusmies.

Pidä sama suoraselkäinen linjasi eduskunnassa kuin millä olet hoitanut asioita Seinäjoen kaupunginhallituksessa."

Kotamäki Tanja

Tanja Kotamäki, Seinäjoki

KM, valmistuva psykoterapeutti

"Olen tuntenut Pasin lapsuudesta asti. Naapurin komia poika ja sittemmin yksi parhaista esimiehistäni ikinä. Aito, välittävä, kuunteleva, ymmärtävä. Maalaisjärjen omaava toiminnan mies, juuri oikea ajamaan meidän asioitamme.”

fbt

Toni Halmesmäki, Lapua

"Annan tukeni Pasille, koska hän on rehti, reilu ja suoraselkäinen pohjalainen. Kun pääset läpi, niin vanhukset ja nuorten liikunta ovat niitä tärkeimpiä asioita, mihin sinun pitää puuttua. Tsemiä!"

Mäkelä Martti

Martti Mäkelä, Lapua

"Tunnen Pasi Kivisaaren naapurin poikana, joka oli nuorena hyvä urheilija. Siksi tiedän, että hänellä riittää kuntoa ja tarmoa hoitaa yhteiskunnallisia asioita.

Valituksi tullessaan haluan, että Pasi hoitaa hänelle kuuluvia tehtäviä tasapuolisesti ikään ja sukupuoleen katsomatta."

laura-syväoja-tukija

Laura Syväoja, Seinäjoki

Kotiäiti ja viestinnän ammattilainen

”Lupauduin kannattamaan Pasia, koska uskon hänen aitouteensa ihmisenä ja voin samaistua terveellä pohjalla oleviin arvoihin sekä maalaisjärkiseen ajatteluun. Lisäksi uskon hänen kykyynsä tehdä yhteistyötä ja katsoa asioita monelta eri kannalta yli puoluerajojen. Uusi, vakavasti otettava ääni viemään eteenpäin meidän maakuntamme asioita.”

Yli-Soini Petri

Petri Yli-Soini, Nurmo

Eläinlääkäri, maatalousyrittäjä

"Pasiin olen tutustunut jalkapallokentän laidalla, silloin SJK pelasi vielä vanhalla Keskarilla. Pasilla on kyky muodostaa irrallisista yksityiskohdista kokonaisuuksia, nähdä asioiden olennainen. Tämä on kansanedustajalta vaadittava ominaisuus, jos mikä. Tästä syystä minä luotan Pasiin."

Kalliokoski Pertti

Pertti Kalliokoski, Lapua

"Olen tuntenut Pasi Kivisaaren ihan pikkupojasta asti ja huomannut, että hänellä on elämänarvot kohdallaan. Kun ehdokkaalla on omat arvot kunnossa, hän on kypsä hoitamaan yhteisiäkin asioita.

Yllätyin myös Pasin hyvästä ulosannista ja rohkaisevista sanoista, jotka tuntuivat uppoavan kuulijoihin kuin kuuma veitsi voihin.

Uskon Pasin uskaltavan avata suunsa myös eduskunnassa, sillä hän osaa harkita sanomisensa ja painottaa ajamaansa asiaa."

Hietala Marianne

Marianne Hietala, Lapua

"Haluan antaa ääneni rehdille pohjalaiselle, jolla elämänarvot ovat kohdallaan. Koulutus ja hyvinvointi kärkenä, heikoimmista huolehtiminen ja työpaikkojen luominen sydämenasiana. Pasi on PARAS!

Pasi Kivisaarta äänestän, koska tämän miehen sanaan voi aina luottaa. Pasi omaa selkeitä näkemyksiä maakunnan kehittämisestä, ja hän on jo koulutuksensakin perusteella oikea ihminen Suomen tulevaisuuden rakentajaksi Suomen eduskuntaan.

Parasta on, että tämä mies kerää ääniä joka puolueesta! Pasi tuntee ja tietää, niin lasten, nuorten, työikäisten kuin ikäihmistenkin maailman.

Uskon, että Pasi tuntee myös tilanteen, johon esim. maidontuottajat ja muut maatalousyrittäjät ovat joutuneet. Siihen Suomi tarvitsee korjausliikettä ja nopeasti. Jokaisen leipä tulee pellosta! Terve maaseutu pitää Suomea pystyssä!

Nyt kannattaa äänestää Pasia! Pasilla on taito nähdä laajalle. Sellaista miestä me nyt tarvitsemme!"

Huhtamäki Matti

Matti Huhtamäki, Lapua

"Olen tuntenut Pasin ihan pikkupojasta asti, sillä kävimme yhdessä seurakunnan päiväkerhossa. Kun Pasi on näissä vaaleissa tosi hyvä vaihtoehto, haluan tukea yhä isompia haasteita vastaanottanutta miestä kohti Arkadianmäkeä. Pasi on joka suhteessa oikea mies edustamaan eteläpohjalaisia eduskunnassa.

Pasilta löytyy kyllä paukkuja reippaiden mielipiteiden esittämiseen ja niiden eteenpäin viemiseen, kun uusi eduskunta aloittaa työnsä."

Hänninen Petri

Petri Hänninen, Lapua

"Tuen Pasia, koska tunnen miehen ja tiedän, että hän on aidosti oikealla asialla pistäen itsensä likoon.

Maakunta tarvitsee Pasin kaltaisen yhteistyökykyisen ja luotettavan edustajan, joka kykenee myös kuuntelemaan muiden mielipiteitä. Jo nuoruusvuosina Pasi osoittautui luotettavaksi ja periksi antamattomaksi viestinviejäksi ja saavutimme juoksu-urallamme useita SM-mitaleita.

Pasi juoksi usein joukkueen ankkurina ja joutui näin kantamaan suuren vastuun, ollen luottamuksen arvoinen.

Tiedän, että olet oikea henkilö edustamaan maakuntaamme olemalla vain oma itsesi. Hienoa, että olet laittanut itsesi likoon!"

Ampiala Riitta

Riitta Ampiala, Lapua

"Pasilla on vankka ja vahva pohja ehdokkuudelle; suuri äänimäärä edellisellä kerralla ja vain 79 äänen päässä läpimenneestä ehdokkaasta, vankka kokemus luottamustoimien hoidosta, sopiva ikä ja laaja tukiverkosto.

Olen oppinut tuntemaan Pasin rehtinä ja helposti lähestyttävänä henkilönä. Hän on empaattinen ja jaksaa pureutua toisen ongelmiin. Opettajakoulutus ja työ opettajana ja rehtorina ovat kehittäneet hänestä sujuvan ja luontevan esiintyjän. Kaupunginhallituksen puheenjohtajuus vaatii stressinsietokykyä ja neuvottelutaitoja.

Pasilla on lapualaiset juuret, jotka kannustavat häntä vaativienkin asioiden hoidossa, Hän on meidän eteläpohjalaisten edustaja, joka tiedostaa niin perusturvan, sivistystoimen, liikenteen kuin ilmastomuutoksen ongelmat. Pasi on ehdokas, joka näkee yhteistyön mahdollisuutena. Hänellä on kaikki mahdollisuudet päästä läpi tällä kertaa. On luontevaa kuulua Pasin tukiryhmään.

Toivon, että olet jatkossakin oma itsesi, pidät yhteyttä alueen asukkaisiin ja muistat myös meitä lapualaisia.

Vältä suuria lupauksia vaalityössäsi, sillä ongelmia tulisi pohtia eri vaihtoehtojen kautta. Tee yhteistyötä eri ryhmien kanssa, mutta vältä voimakkaita ristiriitoja. Ole sanojesi takana!

Entisenä urheilijana ja aktiivisena ihmisenä tiedät itsekin, että on pidettävä huolta omasta jaksamisesta eli työtä, harrastuksia ja lepoa sopivassa suhteessa.

Toivon sinulle onnea ja menestystä vaalityössäsi. Toivottavasti tapaamme kutsustasi eduskuntatalossa!"

Kivisaari Pekka

Pekka Kivisaari, Lapua

pikkuveli, palvelujohtaja, kaupunginvaltuutettu, Lapuan Kaupunginhallituksen 1. vpj. (kesk)

"Olemme hieman sattumien kautta ajautuneet molemmat politiikkaan, molemmat omaa polkuaan. Yhteisten asioiden hoitamisen suhteen keskenämme vallitsee kannustava ja keskusteleva yhteys.

Pasi on kuunteleva ja sovitteleva, mutta omaa myös vahvan tahdon ja kyvyn viedä asioita eteenpäin. Sen hän on mielestäni jo osoittanutkin.

Olen aina saanut luottaa elämässäni Pasin tukeen kaikilla elämän alueilla. Niinpä minulle on täysin selvää, että olen Pasin tukena koko sydämestäni hänen omissa pyrkimyksissään, myös politiikassa.

Uskon myös vilpittömästi, että koko Etelä-Pohjanmaa saa Pasista hyvän kansanedustajan."

Ylinen Aki

Aki Ylinen, Nurmo

Maatalousyrittäjä

"Pasista saamme Lapuan ja Seinäjoen alueen yhteisponnistuksella koko E-P:n etujen ajajan. Hän omaa erinomaiset esiintymistaidot ja ymmärtää ruokamaakunnan keskeiset painopisteet edunvalvonnan kannalta. Ihmisenä hän on rehti suoraselkäinen Etelä-Pohojalaanen, jonka kanssa on helppo toimia."

Haapala Terhi

Terhi Haapala, Seinäjoki

Hoitotyön opettaja, kansainvälisten asioiden koordinaattori

"Arvostan Pasin taitoa pysähtyä kuuntelemaan. Lempeän luja, suoraselkäinen ja rehellinen pohjalainen ehdokas. Pasin inhimilliset arvot; perhe, koulutus ja sujuva terveyden- ja vanhustenhuolto vastaavat omiani. Siksi luotan Pasiin."

Lahtinen Markku

Markku Lahtinen, Seinäjoki

Matemaattisten aineiden opettaja

"Pasi pitää mielipiteensä eikä ole tuuliviiri. Tarvitsemme jämäkän vastuunkantajan eduskuntaan Etelä-Pohjanmaalta. Ääneni menee Pasille!"

Latva-Rasku Paavo

Paavo Latva-Rasku, Lapua

Kaupunkineuvos

"Maakuntamme edustus eduskunnassa on tärkeä ja erityisen tärkeää on se, kuka meitä edustaa. Pasi jos kukaan on henkilö, joka ymmärtää yhteistyön merkityksen ja yhdessä tekemisen voiman."

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hanna Mäkynen, Hyllykallio

Terveydenhoitaja (eläk.), sosiaalineuvos

"Uudessa eduskunnassa on kyse uusista vaikeista päätöksistä. Yhden asian ihmiset eivät voi tulla kysymykseenkään. Tarvitsemme elämää laajasti ymmärtävän, lapsista ja vanhuksista välittävän, arkityön tuntevan sydämellisen edustajan. Pasi Kivisaari osaa neuvotella, sovitella ja määrätietoisesti päättää. Luotan Pasiin."

Stenroth Jari

Jari Stenroth, Ylistaro

Romanikulttuurin ohjaaja, nuoriso ja vapaa-ajan ohjaaja

"Eteläpohjalainen tunnetaan tietyistä luonteen piirteistä ja kaksi jotka itse koen tärkeäksi ovat aitous ja rehellisyys. Suomen kansalaisena, vähemmistönä voin ylpeänä todeta, että Pasissa yhdistyvät nämä piirteet ja myös kansainvälisyys. Kyky arvostaa erilaisuutta ja toimia hyvässä yhteistyössä."

Ala-Talkkari Lauri

Lauri Ala-Talkkari, Lapua

"Pasi on ilman muuta paras alueellinen vaihtoehto eduskuntaan, sillä hän on henkilönä erittäin helposti lähestyttävä.

Pasi varmasti tietää urheiluseuratyönsä ja ammattinsa puolesta lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen vähentyneen viime vuosina. Liikunta- ja urheiluhenkisenä Pasilla olisi erinomainen vaikuttamisen paikka eduskunnasta käsin huolehtia lasten ja nuorten riittävistä liikuntaharrastuksen edellytyksistä ja liikuntakasvatuksesta."

Ylihärsilä Anne

Anne Ylihärsilä, Lapua

"Pasi on rehti ja rehellinen, maalaisjärjellä varustettu pohjalainen. Luotan Pasin yhteistyötaitoihin yli kunta- ja puoluerajojen.

Jaksaa, jaksaa :) Hyvin sä vedät!"

Lahdensuo Juha

Juha Lahdensuo, Lapua

"Olen tuntenut Pasin ihan pikkupojasta asti, sillä kävimme yhdessä seurakunnan päiväkerhossa. Kun Pasi on näissä vaaleissa tosi hyvä vaihtoehto, haluan tukea yhä isompia haasteita vastaanottanutta miestä kohti Arkadianmäkeä. Pasi on joka suhteessa oikea mies edustamaan eteläpohjalaisia eduskunnassa.

Pasilta löytyy kyllä paukkuja reippaiden mielipiteiden esittämiseen ja niiden eteenpäin viemiseen, kun uusi eduskunta aloittaa työnsä."

Sami-Petteri Kivimäki

Sami-Petteri Kivimäki, Seinäjoki

Liiketoimintajohtaja

”Arvostan ihmisiä, jotka ovat aitoja, hoitavat työnsä parhaan kykynsä mukaan ja ovat toiminnassaan vilpittömiä. Pasissa nämä asiat kohtaavat. Näen hänessä edustuskelpoisen ja järkevän ihmisen.”

juulia-soidinaho-tukija

Juulia Soidinaho, Seinäjoki

Teatteri-ilmaisun ohjaaja ja käsikirjoittaja

”Pasi on ihminen joka välittää. Välittää maasta, kulttuurista ja ihmisistä. Hänellä on rohkeutta tarttua asioihin, viedä niitä eteenpäin ja taistella niiden puolesta. Rohkeus, rehellisyys ja välittäminen. Ne piirteet tekevät mielestäni ihmisen, jonka tulisi olla kansan syvänä äänenä. Minä annan ääneni Pasille.”

raimo-vakkuri-tukija

Raimo Vakkuri, Kurikka

Toimittaja

”On jokaisen oma valinta mille laajuudelle johtotähtensä asettaa. Pasi on asettanut tavoitteekseen työn ihmisten hyväksi. Pasilla on parhaat avut auttamiseen ja yhteistyöhön. Hän ei koskaan vie muilta energiaa vaan antaa sitä itse. Pasin karisma on timantin kaltainen ja hienointa siinä on sen säteily itsestä poispäin. Pasin tavoite on saada ihmiset ja yhteiskunta voimaan paremmin.”

teppo-ylitalo-tukija

Teppo Ylitalo, Seinäjoki

Lapualaislähtöinen tutkija, kotiseutuaktiivi

”Tahto tehdä hyvää.
Reilu meininki.
Katse yli puolue- ja kuntarajojen.
Siksi peukutan Pasia”.

elisabeth-kivimäki-tukija

Elisabeth Kivimäki, Seinäjoki

Asiakkuuspäällikkö
”Pasi tietää, osaa ja tuntee - 
seinäjokelaista viisautta päätöksentekoon”
juha-konttas-tukija

Juha Konttas, Seinäjoki

Yrittäjä
”Arvostan Pasia, asioihin perehtyvää, suoraselkäistä, selkeäsanaista 
pohjalaista, mies kansan syvistä riveistä.”
korjus

Tapio Korjus, Lapua

Valmennuksen ja koulutuksen johtaja, rehtori

”Pasi on juuri sellainen ihminen ja osaaja, jota suomalainen poliittinen päätöksenteko tarvitsee – inhimillinen, laaja-alainen ja päättäväinen. Häneen on helppo luottaa nyt ja tulevaisuudessa.”

Alajärvi

Hannulabacka Kai, Turja Eemil, Turja Janette

Alavus

Hankaniemi Sami, Kankainen-Martikainen Päivi, Metsoila Tuija, Mäenpää Teuvo

Ilmajoki

Antila Anne-Mari, Antila Antti-Juhani, Antila Seppo-Jussi, Kankaanpää Teijo, Kilpiö Vesa, Kokko Teemu, Raja-aho Reijo, Rintamäki Pekka, Salonpää Niina, Valvio Tuija

Isokyrö

Korpi Mikko, Raunio Raili

Kauhava

Finnilä Teemu, Haukkala Mikko, Kankaansyrjä Jarno, Liinamaa Esa, Mastomäki Johanna, Nikkari Juha, Portin Marjut

Kokkola

Ojala Ari

Kristiinankaupunki

Järvelä Kalevi, Kuntola Ossi

Kuortane

Perälampi Jorma, Viitanen Arvo

Kurikka

Korkiamäki Harri, Korkiamäki Riina, Kuntola Esko, Mäki-kala Matti, Mäkilaine Tiina, Mäkilaine Timo, Ojanperä Tiina, Palmunen Henri, Plosila Panu, Silander Minna, Vakkuri Marjatta, Vakkuri Raimo

Laihia

Kukkola Matti

Lappajärvi

Kujala Ari, Mäkelä Hanna, Ylihärsilä Sami

Lapua

Aho Helena, Aho Juhani, Aho Markku, Aho Mauri, Aho Toivo, Alakarhu Esa, Alakarhu Jaakko, Alakojola Jaakko, Alakojola Piia, Alakoskela Markku, Ala-Kojola Marjatta, Ala-Kojola Reino, Ala-Ketola Jaakko, Ala-Talkkari Jaana, Ala-Talkkari Lauri, Alavainio Johanna, Alho Mauno, Alho Satu-Maarit, Ampiala Riitta, Antila Pirjo, Haapa-aho Heli, Haapa-aho Jani, Haapakoski Jussi, Haapala Martti, Haapala Petro, Haatainen Aki, Haatainen Kari, Haatainen Laura, Haatainen Minna, Hakala Mikko, Hakala Veijo, Hakomäki Jorma, Halmesmäki Jami, Halmesmäki Janne, Halmesmäki Jorma, Halmesmäki Riikka, Halmesmäki Tomi, Happonen Arttu, Harju Jussi, Harju Lasse, Heikkilä Jani, Heikkilä Juha, Hella Irja, Hella Martti, Hella Pekka, Hietakangas Marjukka, Hietala Ilkka, Hietala Marianne, Hirvelä Leena, Huhtala Petri, Huhtamäki Matti, Huhtamäki Raili, Hyyppä Jorma, Hyyppä Kaarina, Hyyppä Paavo, Hämeenniemi Anneli, Hämeenniemi Markku, Hänninen Petri, Ikola Juha, Ikola Janne, Isoluoma Marja-Leena, Isoluoma Markku, Itälehto Eino, Juuti Aarno, Jylhä Eeva, Järvinen Juha, Järvinen Pasi, Järvinen Reijo, Järvinen Sanna, Järvinen Seija, Jääskeläinen Eetu, Jäätteenmäki Jari, Jäätteenmäki Jouni, Jäätteenmäki Seppo, Kaappola Hermanni, Kaartinen Antti, Kallio Jorma, Kallio Maija, Kalliokoski Aila, Kalliokoski Pertti, Kangas Aija-Leena, Kangas Mari, Kangas Marjo, Kangas Petri, Kantola Harri, Karhu Kirsi, Kataja Sinikka, Katila Rami, Keisala Juhani, Ketola Juhani, Ketola Marja-Leena, Kiviniemi Esko, Kiviniemi Heikki, Kivisaari Annaleena, Kivisaari Jukka, Kivisaari Liisa, Kivisaari Marja-Elina, Kivisaari Martti, Kivisaari Mika, Kivisaari Mirva, Kivisaari Pekka, Kivistö Eini, Kivistö Esko, Koivula Jorma, Kokko Anneli, Kokko Pentti, Korjus Tapio, Kortesoja Arvo, Kortesoja Helena, Koskela Jukka, Kotamäki Jari, Kotamäki Johanna, Kujanpää Antti, Kujanpää Armi, Kujanpää Jukka, Kulmala Jussi, Kupari Hannu, Kuusisto Jaakko, Laakeri Esa, Laapio Jaakko, Lahdensuo Jari, Lahdensuo Jarmo, Lahdensuo Juha, Laitinmäki Kirsti, Lakojoki-Karhu Katja, Lamminen Jorma, Larikka Harri, Latvala Anne, Latvala Antero, Latvala Hilkka-Maija, Latvala Rauno, Latva-Rasku Eeva-Maria, Latva-Rasku Paavo, Latvateikari Pasi, Laurila Raimo, Laurila Tapani, Lepistö Birgitta, Lepistö Jari, Lepistö Mira, Lepistö Reino, Lepistö Ritva, Lindell Mattias, Lundahl Ari, Lundahl Saara, Luomala Erkki, Luomala Minna, Luomala Saima, Malkamäki Kaarina, Malkamäki Seppo, Manu Ensio, Mastomäki Esko, Haapa-aho Mika, Mikkilä Hannu, Mikkilä Katri, Myllykangas Veli-Matti, Myllykangas Virpi, Myllykoski Oili, Myllykoski Veli, Mäkelä Anssi, Mäkelä Ari, Mäkelä Leo, Mäkelä Martti, Mäkelä Ritva, Mäki Janne, Mäki Jussi, Mäki Taru, Mäki-Panula Anna-Maija, Mäntynen Jaakko, Mäntynen Juho Kustaa, Natri Tomi, Niemi Armi, Niemi Heikki, Noponen Vesa-Matti, Norrgrann Minna, Nyrhilä Antti, Nyrhilä Sisko, Näykki Juha-Matti, Oikarainen Antti, Oikarainen Pirkko, Ojanperä Anneli, Ojanperä Henna, Ojanperä Tero, Paavola Anne, Paavola Anneli, Paavola Asko, Paavola Hanna, Paavola Hannu, Paavola Ilpo, Paavola Janne, Paavola Jouko, Paavola Maria-Liisa, Paavola Pekka, Paavola Raija, Paavola Tuomas, Paloniemi Pasi, Perttu Anneli, Peräkangas Jarmo, Perälä Sirkka, Pihlainen Hilkka, Pohjonen Heikki, Pohjonen Tuulikki, Porre Juha, Prusti Matias, Puska Henna, Puska Jani, Pökkä Anna-Kaarina, Pökkä Ari, Pökkä Erkki, Pökkä Hannu, Pökkä Heikki, Pökkä Helvi, Pökkä Johanna, Pökkä Kimmo, Pökkä Sirkka, Pökkä Teemu, Rantala Anselmi, Rantala Jukka, Rantala Liisa, Rantala Tero, Rantala Ville, Rantamäki Marjo, Rantasalo Miika, Rantavuori Mika, Rantavuori Niilo, Rantavuori Ritva-Liisa, Rantavuori Virpi, Rappe Maija, Ridanpää Pilvi, Riihimäki Antti, Rinta-aho Ari, Rinta-aho Elisa, Rinta-aho Niko, Rinta-aho Raija, Rinta-Korhonen Sari-Maria, Rintala Esa, Rintala Jukka, Rintala Orvokki, Saari Pasi, Sahindal Ali, Sahindal Ibrahim, Salo Elina, Salo Jasmina, Salo Jouni, Salo Kari, Salo Marianne, Salo Pasi, Salomäki Hannu, Salomäki Pekka, Salonpää Annaliisa, Salonpää Janne, Salonpää Jorma, Salonpää Jussi, Salonpää Marjo, Salonpää Niina, Salonpää Petri, Santala-Kojola Tuula, Saranpää Seppo, Seppälä Jarmo, Seppälä Marjut, Siekkinen Jenna-Maaria, Sippola Hermanni, Sippola Pirjo, Smolander Riitta, Smolander Seppo, Soramo Mikko, Soramo Pertti, Suokko Esa, Suokko Jussi, Suvanto Jarkko, Taini Jorma, Takala Antero, Takaluoma Heikki, Takaluoma Maija, Takaluoma Veli, Takamaa Pekka, Takamaa Reijo, Talola Pekka, Tervasmäki “Pötti” Jarmo, Tiitu Liisa, Tuominiemi Miika, Tuulensuu Mari, Tuulensuu Marko, Tuuri Kaarina, Tuuri Pauli, Ulvinen Mikko, Ulvinen Pentti, Vaahtoniemi Jaakko, Vaara Markku, Vainio Pentti, Vainionpää Helinä, Vainionpää Paavo, Vaissi Eija, Vaissi Pekka, Valkama Markku, Valkama Mika, Valo Juha-Matti, Valo Liena, Veikkola Asko, Vesala Hannu, Vesala Lauri, Vesala Raimo, Viitala Ari, Viitanen Johanna, Viljanen Esa, Viljanmaa Jami, Winter Mika, Virta Riitta, Vuorenmaa Aleksi, Vuorenmaa Antti, Vuorenmaa Jari, Vuorenmaa Kirsi, Vuorenmaa Laura, Ylihärsilä Anne, Ylihärsilä Antti, Ylikojola Jarkko, Ylikojola Tomi, Yli-Mannila Eeva, Yli-Mannila Oiva, Ylimäki Aatos, Ylimäki Aila, Yli-Paavola Anssi, Ylipelkonen Helge, Yli-Rantala Annika, Yli-Rantala Antti, Ylisalmi Pauli, Ämmälä Aatos

Mustasaari

Vaissi Jussi

Seinäjoki

Aakko Anne-Mari, Aarnio Mika, Aho Virpi, Aittoniemi Pirjo, Ala-Fossi Maija, Ala-Maula Matti, Ala-Maula Riitta, Ala-Mursula Heikki, Alanen Väinö, Ala-Sankila Riikka, Antila Harri, Antila Pia, Antila Timo, Anttila Erkki, Anttila Jarmo, Anttila Sanna, Anttila Tapio, Aro Jorma, Ek Marjo, Ekoluoma Pirkko, Eloniemi Paavo, Erkkilä Rami, Erkkilä Tuulikki, Haapala Mika, Haapala Terhi, Haapala Ville, Haapamäki Helena, Haapamäki Juha, Haapamäki Mari, Haapamäki Pekka, Haavisto Jussi, Hakala Janne, Hakala Juhani, Hakala Virpi, Harju Ari-Pekka, Harjunpää Aaro A, Haukkala Harri, Hauta Maija-Liisa, Hauta Matti, Hautala Esko, Hautala Kaija, Hautala Mauri, Hautala Mikko, Hautala Milla, Hautalahti Erkki, Hautamäki Reetta, Heimonen Anssi, Heimonen Heidi, Herttua Antti, Herttua Irma, Hietala Marja Leena, Hietala Mauri, Hietanen Sirkku, Hill-Rintala Hannele, Hippi Lauri, Hippi Tuomo, Hokkanen Kari, Holkko Tuure, Holma Raija, Homi Kari, Honkanen Mari, Huhta Jarno, Huhta-Niemi Henna, Hyytiä Arja, Hyytiä Jorma, Ijas Juho, Ikola Olli, Iskala Harri, Istolahti Asko, Jaakkola Tuomas, Jalonen Jenna, Jaskari Jukka, Jokiranta Mauri, Joronen Raimo, Järvelä Petri, Järvinen Jussi, Järvinen Tomi, Kallio Karri P, Kallioniemi Antti, Kangas Antero, Kangas Henna, Kangas Juha, Kangaskokko Petri, Kangaskokko Sanna, Kangasluoma Mira, Kankaanpää Anna-Maria, Kankaanpää Jarkko, Kankaanpää Mari, Kankaanpää Sami, Kankaanpää Sari, Kantola Anelma, Karhu Johannes, Karmitsa Wilma, Kaski Harri, Katila Anita, Katila Anne, Kaukola Salla, Keisala Pirjo-Liisa, Keskinen Jyrki, Ketola Seppo, Kitinoja Juha, Kivijärvi Else-Maarit, Kivimäki Elisabet, Kivimäki Ilona, Kivimäki Jorma, Kivimäki Sami-Petteri, Kivimäki Ville, Kivipelto Pasi, Kivisaari Hermanni, Kivisaari Riikka, Kivisaari Virpi, Kleemola Eini E., Klein Kaj, Koivisto Lea, Koivisto Leevi, Koivisto Sami, Koivuluoma Minna, Konttas Juha, Korkea-aho Martti, Korpela Eija, Korpela Jouni, Korpela Merja, Korpela Minna, Koskenkorva Mika, Kosola Leena, Kosonen Satu, Kotamäki Tanja, Koukkari Hannu, Kruuti Harri, Kuivila Jari, Kuivinen Mikko, Kujala Karoliina, Kukkamäki Mika, Kulmakorpi Terhi, Kultalahti Mikko, Kultti Niina, Kumpunen Juuso, Kurkimäki Tero, Kuuru Juho, Kuuru Jukka, Kuuru Saku, Kuuru Soile, Kuusela Markku, Kuusisaari Heikki, Kuusisaari Juha, Kuusisaari Pekka, Kuusisto Anne, Kuusisto Jarkko, Kuusisto Marko, Kytömäki Marika, Käpynen Rauni, Kääriäinen Hilkka, Kääriäinen Seppo, Laakso Mika, Lager Tapani, Lahtela Jarmo, Lahtinen Jenna, Lahtinen Markku, Laitila Mira, Lampinen Viivi, Lanamäki Heli, Latosaari Aki-Matti, Latosaari Jutta, Latvala J-P, Latvala Kati, Latvala Merja, Lauhasmaa Jaakko, Lautamäki Heikki, Lehtimäki Aliina, Lehtimäki Markku, Lehtimäki Sami, Lehtimäki Suvi, Lehtonen Kati, Lemettinen Mauno, Lempola Martti, Lepistö Martti, Lepistö Mikko, Leppäaho Henry, Lesell Erkki, Liimatainen Jouko, Lindström Anna, Lintala Jarmo, Louko Anu, Louko Matti, Loukola Rami, Luhtala Petri, Lundell Kirsti, Luoma Marjo, Luoma Päivi, Luoma Simo, Luoma Teemu, Luoma Tero, Luopajärvi Hannu, Luostari Mika, Luotola Mikael, Luotola Saana, Lusa Sakari, Lähde Juuso, Lähdes Jari, Läntelä Tuomo, Malanto Anna-Liisa, Malila Henna, Malkamäki Jussi, Malkamäki Sisko, Manni Jani, Mansikkaviita Kauno, Mantila Ari, Manu Kari, Manu Tero, Martikkala Hannu, Martikkala Juhani, Mattila Teemu, Maunula Kari, Melender Ritva, Miettinen Petteri, Mikkonen Juha, Mustola Ari, Mäkelä Jarno, Mäkilaine Rami, Mäkinen Ari, Mäkynen Hanna, Mäkynen Raija, Männikkö Kati, Männikkö Seppo, Märijärvi Juha-Matti, Märijärvi Päivi, Nevaranta Suvi, Niemelä Ari, Niemi Jarno, Niemi Kari, Niemi Petri, Niemistö Antti, Nikula Simo, Nokua Markus, Nukala Tuomas, Nuottivaara Esa, Nurmela Päivi, Nurmenrinta Riikka, Nyrhilä Tero, Nyyssölä Kyösti, Ojaniemi Kauko, Ojaniemi Petri, Olli Jaana, Orpana Marko, Orrenmaa Hanne, Orrenmaa Juhani, Orrenmaa Tuulikki, Paavola Timo, Pajulammi Martti, Palesto-Rantala Erika, Palo Raija, Palomäki Mika, Panula Marjo, Parkkali Mirja, Pellikka Maija, Pellikka Seppo, Peltonen Jouko, Perkiö Birgitta, Perkiö Esa, Perälä Aki, Perälä Jorma, Pihlajasalo Matti, Piikkilä Hanna-Mari, Porthen Eemeli, Potka Kirsti, Potka Seppo, Potka-Soininen Tuulia, Prusti Hanne, Puputti Henri, Pökkä Sami, Pölkky Ari, Pölkky Päivi, Pöntinen Ari-Matti, Pöntinen Mika, Pöntinen Tuula, Pöytälaakso Teija, Raitis Tuukka, Rajamäki Eero, Rajamäki Juha, Rajasaari-Lahti Marjaana, Ranta Toni, Rantala Mika, Rintala Jarkko, Rintala Kaisu, Rintala Ritva, Rintamäki Johanna, Ristimäki Asko, Ritari Petri, Ritari-Vaismaa Mariia, Romppainen Paula, Ruokamo Markus, Ruokamo Miika, Saarenoja Satu, Saari Sipriina, Saarijärvi Jukka, Saarimäki Timo, Saartola Eila, Saikkonen Elmo, Saikkonen Marko, Saikkonen Taru, Salo Hannu, Salo Hilkka, Salokorpi Jaska, Saltbacka Josefina, Saltbacka Mika, Saukko Heidi, Seppälä Piia, Siekkinen Jukka, Siirilä Mika, Sikkilä Raili, Sikkilä Riitta, Sikkilä Sauli, Sitar Dilshad Salar, Soidinaho Juulia, Soidinmäki Ari, Stenroth Jari, Suomalainen Mika, Syrjälä Pentti, Sytelä Eija, Syväoja Laura, Takamaa Maria, Takamäki Juha, Takamäki Tommi, Tala Veeti, Toivanen Eeva, Tuomi Kari, Tuomi Pirkko, Tupeli Ralf, Turenius Eila, Turenius Irene, Turenius Tatu, Turenius Turja, Tuuri Sami, Tuuri Satu, Tyynelä Krista, Uola Jouko, Uola Kaija, Valkama Merja, Valtonen Jari-Pekka, Vanhanen Mari, Vanhanen Vesa, Vastapuu Eero, Vesala Atte, Vettenranta Minna, Viinamäki Tiina, Viita Heidi, Viita Jouni, Viita Juha, Viita Ville, Viitala Anton, Viitiö Jarmo, Vilppola Anita, Virtanen Oona, Vola Teemu, Wright-Tuokko Mari, Vuorenmaa Julia, Vuori Teemu, Västi Ritva, Yli-Kortesniemi Kimmo, Ylinen Aki, Ylinen Aulis, Ylisalmi Yrjö, Yli-Soini Matti, Yli-Soini Petri, Ylitalo Teppo

Soini

Korpela Helena, Korpela Merja, Korpela Oiva

Teuva

Kaleva Juho

Vaasa

Ahlgren Jenni, Ämmälä Minna

Veteli

Taipale Kuisma

Vimpeli

Lassila-Ylihärsilä Mirja

Ähtäri

Lindberg Ramona