Tietosuojaseloste

Evästekäytännöt

Evästekäytännössä kerromme, miten käytämme evästeitä ja miten käyttäjä voi hallita ja valvoa evästeiden käyttöä.

Mikä on eväste?

Verkkosivustollamme käytetään palvelun parantamiseksi evästeitä (eng. Cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, joka lähetetään käyttäjän päätelaitteelle, kun verkkosivustolla vieraillaan. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Välttämättömät evästeet

Välttämättömät evästeet ovat tärkeitä verkkosivustomme perustoiminnoille: ominaisuuksille ja teknisille toiminnoille, joita ilman verkkosivustomme ei toimi. Näitä evästeitä ei voi poistaa käytöstä.

Analytiikkaevästeet

Verkkosivustollamme käytetään Google Analytics -verkkoanalysointityökalua. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat tekstitiedostojen muodossa tietokoneessasi, parantaakseen sivuston käytön analysointia. Google käyttää keräämäänsä tietoa analysoidakseen käyttäjän asioimista sivustolla, laatii palveluntarjoajalle raportteja sivustolla tapahtuneista aktiviteeteista sekä tarjoaa sivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluita.

Google lähettää ja tallentaa evästeiden tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien IP-osoitteesi) palvelimilleen eri puolille maailmaa. Tallennettua tietoa saatetaan siis käsitellä eri maassa, kuin missä itse asut. Google Analyticsin käyttöehtojen mukaan Google ei yhdistä rekisteröityjen IP-osoitteita mihinkään muuhun Googlessa säilytettävään tietoon.

Lue lisää Google Analyticsin tietosuojasta ja evästeiden käytöstä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Evästeiden estäminen

Google Analyticsin evästeiden käytön voi estää kieltämällä evästeet sivuston evästevalikosta.

Henkilötietojen käsittely

Tämä on Pasi Kivisaaren tukiryhmän henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 8.11.2023. Viimeisin muutos 8.11.2023.

Tietosuojasi on minulle tärkeä. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, voit aina olla meihin yhteydessä.

 

  1. KUKA ON REKISTERINPITÄJÄ JA MIHIN VOIT OLLA TARVITTAESSA YHTEYDESSÄ?

 

REKISTERINPITÄJÄ: Pasi Kivisaaren tukiryhmä

E-MAIL: pasi.kivisaari@eduskunta.fi

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ: Pasi Kivisaari

 

  1. MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITELLÄÄN JA MIKSI?

 

Nimi

Ammatti

Kotikunta

Osallistumishalukkuus tukijalistalle

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

 

  1. KUKA TIETOJA KÄSITTELEE JA SIIRRETÄÄNKÖ NIITÄ EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE?

 

Henkilötietojasi käsittelee Pasi Kivisaari hänen avustajansa Mikko Männikkö.

Tietoja ei luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin.

 

  1. KUINKA KAUAN HENKILÖTIETOJA SÄILYTETÄÄN?

 

Henkilötietojasi säilytetään enintään siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn.

 

  1. TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA TAI TIEDON POISTAMISTA

 

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua tai pyytää häntä koskevien tietojen poistamista rekisteristä, pyyntö tulee tehdä osoitteeseen pasi.kivisaari@eduskunta.fi

 

  1. VALITUSOIKEUS

 

Mikäli et ole tyytyväinen pyyntösi perusteella tekemäämme ratkaisuun tai olet sitä mieltä, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Suomessa tietosuojaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu.